1 Nisan 2013 Pazartesi

Kırmızı Kedi Yayınevi'nden yeni kitaplar, Nisan 2013

# Kırmızı Kedi Yayınevi'nden yeni çıkan kitaplar, Nisan 2013 #

1) Fernando Pessoa - Bulmaca Meraklısı Quaresma

Taslaklardan hareketle bir araya getirilen Doktor Quaresma'nın dedektiflik maceralarından seçilen üç tanesi, okurlara Lizbon malikâneleri ve sokaklarında çözülecek gizemler sunar. Polisiye bir öykünün nasıl yazılabileceği üzerine bir ders haline gelen bu öykülerde Quaresma sahneye çıktığı anda Pessoa'ya özgü zihinsel yetenekler göz kamaştırmaya başlayacaktır.

                                              

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

2) Hakkı İnanç - Bozuk

"Bu yüzden çok çelimsizdi annem. Çelimsizdik. Derimle inatlaşan kemiklerim, olduğumun on misli çirkin gösterirdi beni. Şehrin sırtını döndüğü üç katlı bir gecekondunun merdiven altındaki kömürlükten bozma bu güneşsiz odasında, orkideler yetişecek değildi elbet. Bir saksımız vardı. Kapının yanındaki asanın üzerinde beklerdi. Annem yıkadığı çatal bıçağı yatağın altındaki tahta valize kaldırmadan önce, kurusun diye onun içine koyardı. Saksıdaki o eğri büğrü çatallardan farksızdık biz de..."

                                             

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

3) Görkem Yeltan - Yapraklı Pelerin

Görkem Yeltan'ın yazdığı, Gözde İlkin'in mendillerin üzerine çizip işleyerek resimlediği bu keyifli öykü, Herr von Osten ve Akıllı Hans'ın gerçek yaşam öyküsünden yola çıkılarak yazılmıştır.

                                       

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder