17 Temmuz 2013 Çarşamba

Son Detay, Harlan Coben imzasıyla çıkıyor!

# Son Detay, Harlan Coben imzasıyla çıkıyor! #

Son Detay, gerilim - polisiye romanları yazarı Harlan Coben'in Türkçeye Selim Yeniçeri'nin çevirisiyle yeni kazandırılan kitabı. Martı Kitabevi'nden çıkan bu kitap, Harlan Coben takipçilerine bu yaz günlerinde çok iyi gelecek.

Harlan Coben kitapları aksiyonun ve gerilimin bir an bile dinmediği kitaplar olarak adını duyurmuştur. Son Detay da bu tanıma uyuyor.

Son Detay, Harlan Coben'in yine tahmin edilmesi zor olan, insanı çarpan bir hikâyeye ve kurguya sahip.

                 

Son Detay'da meşhur bir beyzbol takımı olan Yankee'lerin kilit bir oyuncusunun cinayete kurban gitmesiyle serüven başlıyor. Myron Bolitar bu sefer hiç de yakışık almayacak bir biçimde kendisini tuhaf bir soruşturmanın içinde buluyor. Çünkü katil olarak bütün deliller Myron Bolitar'ın arkadaşı ve ortağı olan Esperanza'yı zanlı gösteriyor.

Son Detay'da cinayetin araştırılması yoğunlaştıkça Myron alışılmadık bir biçimde kendi geçmişine doğru yol alacak. İmza bırakılmayan bir CD'de elde edilen bir ipucu Myron'ı, bir ailenin yürek dağlayan ıstırabına ve fiyakalı bir kariyerin altında sessizce yatan hayati bir sırra götürecektir.

Son Detay, vicdanıyla eyleme geçip intikam ateşiyle mücadele edenlerin romanı olmayı başarırken bu iki duygunun törpülediği hayatları çarpıcı bir şekilde ele alıyor.

"Muhteşem... tahmin edilmesi güç... çarpıcı bir hikâye." -The New York Times-

"Son Detay, alışılagelmiş dedektif romanları arasında farklılık yaratıyor. Edgar ödüllü yazar, unutulmaz ve hep yaşayacak karakterler sunmakta, sağlam kurgu yaratmakta çok başarılı." -USA Today-

"Coben, başarılı kalemiyle Myron karakterini en sevilen roman kahramanlarından biri haline getirdi... Son Detay, Coben'in bu yeteneğini bir kez daha gözler önüne seriyor." -Chicago Tribune-

"Ustaca yazılmış bu roman, gerçek ile hayal gücünü mizahi bir dille birleştiren bir çalışma." -Publishers Weekly-

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

KitapGalerisi Facebook / KitapGalerisi Twitter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder