21 Ocak 2013 Pazartesi

"Zengin olmak... Ama Nasıl?"


"Zengin olmak... Ama Nasıl?"

Robert T. Kiyosaki'nin yıllardır okunan kitap serisi "Zengin Baba Yoksul Baba" Alfa Yayınları'nın kişisel gelişim dizisinden çıkarak okurlarla buluşuyor.

Yazar Kiyosaki, farklı alanlarda ve hayatın başka yönlerinde bilgilerini uygulamalı olarak okurlarına sunarken hiçbir zaman kişisel gelişim kitapları içerisinde liste başı olmayı da ihmal etmiyor.

En zengin olmanın yollarının yanı sıra, hayatınızı ekonomik açıdan nasıl yaşayacağınızı, zengin kız fakir erkek kısır döngüsünü nasıl kırabileceğinizi de basit cümlelerle anlatıyor.


Zengin olmak Kiyosaki'ye göre sanıldığı kadar zor değildir. Yeter ki "zengin olmanın kuralları"nı bilin. Paranızı nasıl idare edeceğinizi öğrenin. Bu yüzden Kiyosaki okurlarının finansal bilgisini de önemsediği için "Zengin Baba Finansal IQ'nuzu Artırıyor" kitabını yazdı.

Zengin olmak bireysel adımlarla başlar, geniş katılımlarla devam eder. "Nasıl zengin olurum" düşüncesi bir süre sonra "Nasıl zengin olunur" gibi kolektif başka bir düşünceye dönüşür. Ve zengin olduktan sonra artık yapmak istenilen şey bir noktadan sonra, nasıl zengin olunacağını başkalarına da öğretmeye başlamaktır.

"Parayla saadet olur mu olmaz mı?" Bunu sizin yerinize kimse söyleyemez.

Zengin olmanın sırrı gerçekten var mı?

Zengin olmanın kuralları herkes için geçerli mi?

Zenginler listesi'ne siz de bir gün girebilir misiniz?

Bütün bunlar ve daha fazlası Robert T. Kiyosaki'nin yazdığı kitaplarda bulunmaktadır...

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder