14 Mayıs 2013 Salı

Game of Thrones - Taht Oyunları'nın çizgi romanı çıktı!

# Game of Thrones - Taht Oyunları'nın çizgi romanı çıktı! #

George R. R. Martin'in kaleminden önce okurlarla, ardından da televizyon izleyicileriyle buluşan Game of Thrones: Taht Oyunları artık çizgi roman olarak da okunabilecek.

                   

Game of Thrones: Taht Oyunları, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça beğenilen bir HBO dizisi bilindiği üzere. Bu dizinin fantastik bir roman serisinden uyarlama olduğunu söylememize gerek yoktur herhalde.

Westeros isminde kurgu ürünü olan bir dünyada geçen bu fantastik romanın önemli bir özelliği de sadece fantastik roman okurlarını değil, her kesimden ve her kategoriden okuru kendine çekmesinde gizli. Yedi Krallık'ın Demir Taht için verdikleri amansız mücadeleyi takip edenler işte bu sayede de kitaplıklarına nadide bir eser kazandırmış olacaklar.

Game of Thrones: Taht Oyunları roman serisi ülkemizde Epsilon Yayınları tarafından basılmaktaydı. Ancak romanın çizgi roman serisinin ilk kitabı Akılçelen Kitaplar'dan geldi. Başarılı bir hamle.

Tommy Patterson’ın illüstrasyonlarıyla renklenen çizgi romanlar Daniel Abraham'ın imzasını taşıyor.

George R. R. Martin - A Game Of Thrones: Taht Oyunları 1. Cilt | Akılçelen Kitaplar, Çizgi Roman, 240 sayfa, Çev. Deniz Candaş, Mayıs 2013.

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder