26 Temmuz 2013 Cuma

Flört, bir Anita Blake Vampir Avcısı romanı

Flört, bir Anita Blake vampir Avcısı romanı

Flört, Laurell K. Hamilton | Artemis Yayınları, Fantastik Roman, Çeviren Selim Yeniçeri, 196 sayfa, 9786051423210, Temmuz 2013.

Flört, Laurell Hamilton'ın kaleminden çıkan yeni bir Anita Blake Vampir Avcısı romanıdır.

Flört'te, Anita'nın kendini güvende hissederek erkeklerle flört edip edemeyeceği anlaşılacak; ancak şunu biliyoruz ki, Anita, aşkı kaybetmeye dair her şeyi bilir...

Flört'te, Bay Bennington Anita'dan bir şey ister. Bu istek poşetleri taşımaya yardım etmekten biraz daha farklıdır. Alt tarafı ölmüş karısının tekrar hayata döndürülmesini istiyordur Bay Bennington.

Flört'te, Anita bunu gerçekten yapacak mı diye merakla sayfaları karıştırırken, karşımıza şu soru gelecek: Peki ya Anita, Bayan Bennington'ın mezarından onu değil de başka bir yaratığı çıkarmaya çalışırsa?..

Flört, Vampir Avcısı Anita Blake'in son romanı. Aşağıda romandan tadımlık bir bölüm sunuyoruz. Türkiye'de ilk kez KitapGalerisi'nde!

               

- 1 -

"Karımı ölümden geri getirmenizi istiyorum, Bayan Blake," dedi Tonny Bennington, üzerindeki pahalı takım elbiseye ve sağ bileğindeki Rolex'in parıltısına uygun bir sesle. Saatini sağ bileğine takması, muhtemelen solak olduğunu gösteriyordu. Hangi elini kullandığı o kadar da önemli değildi, fakat insanlar sizi sık sık öldürmeye kalkıştığında, ellere dikkat etmeyi öğreniyorsunuz.

"Başınız sağolsun," dedim otomatik bir tavırla çünkü Bennington herhangi bir yas belirtisi sergilemiyordu. Yüzü rahat, neredeyse ifadesizdi, o kadar ki beyaz saçlı, elli yaşımın biraz üzerindeyim ama formdayım diyen tarzıyla yakışıklıysa bile, ifadesizliği bütün eğlenceyi yok ediyordu. Belki de ifadesizliği onun yas tutma tarzıydı ama gri gözleri benimkilere bakarken soğuk ve sağlamdı. Ya acısını çok iyi kontrol ediyordu ya da karısının ölümüyle ilgili hiçbir şey hissetmiyordu ki işte bu ilginç olurdu. "Neden karınızı ölümden geri getirmemi istiyorsunuz, Bay Bennington?"

"Hizmet fiyatınız düşünülürse, bunun bir önemi var mı?" diye sordu.

Yavaşça gözlerimi kırptım ve bacak bacak üstüne atarak yine otomatik bir tavırla eteğimi düzelttim. Ona gözlerimden yansımadığını bildiğim bir şekilde gülümsedim. "Benim için var."

O anda gözlerinde bir duygu belirdi: Öfke. Gözlerini koyulaştıran duygu, sesinden çok az belli oluyordu. Belki bu da sağlam özdenetiminden kaynaklanıyordu. "Bu kişisel bir konu ve onu bir zombi olarak geri getirmek için ne olduğunu bilmenize gerek yok."

"Bu benim işim, Bay Bennington, sizin değil. Bir zombiyi ayağa kaldırmak için neye ihtiyacım olduğunu siz bilemezsiniz."

"Araştırmamı yaptım, Bayan Blake. Karım öldürülmedi, dolayısıyla et yiyen intikamcı bir canavar olarak geri dönmeyecek. Psişik veya cadı değildi ve onu normal bir zombiden öteye geçirecek herhangi bir dinle yakınlığı da olmadı. Onu tören için kötü bir aday yapacak hiçbir şey yok."

Bir kaşımı kaldırdım. "Etkilendim; gerçekten araştırmışsınız."

Bir kez başıyla onayladı ve bakımlı eli özel takımının yakasını düzeltti: "O halde yapacak mısınız?"

Başımı iki yana salladım: "Bir neden olmadan hayır."

---

Bu alıntı tanıtım amaçlı yapılmıştır.

%30 indirimle;

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

KitapGalerisi Facebook / KitapGalerisi Twitter

2 yorum:

  1. Hayır son kitap değil. O da nereden çıktı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Türkçeye çevrilen Anita Blake serisinin son kitabı Flört'tür, bilgilerinize...

      Sil