6 Ağustos 2013 Salı

En Karanlık Zevk - Karanlığın Efendileri Serisi 3. Kitap

En Karanlık Zevk - Karanlığın Efendileri Serisi 3. Kitap

En Karanlık Zevk - Karanlığın Efendileri Serisi 3. Kitap, Gena Showalter | Pegasus Yayınları, Fantastik Roman, Çeviren Cemre Akkartal, 464 sayfa, 9786053431145, Ağustos 2013.

Karanlığın Efendileri Serisi 3. Kitapla devam ediyor: En Karanlık Zevk, 13 Ağustos'ta serinin meraklı okurlarıyla buluşacak.


En Karanlık Zevk'te, içinde Acı iblisiyle yaşayan Reyes, zevkten mahrum bırakılmıştır. Ama çılgınca arzuladığı ölümlü Danika Ford'a sahip olabilmek için gerekirse tanrılara karşı koymaya hazırdır. İstediğini elde etmek için savaşmak zorundadır, aksi takdirde Danika'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

Danika kaçak hayatı yaşamaktadır. Onu ve ailesini öldürmeyi kafalarına koymuş olan Yeraltı Dünyasının Efendileri'nden aylarca kaçmayı başarmıştır. Rüyalarındaysa ateşli dokunuşlarını unutmadığı savaşçıyı, Reyes'i görmektedir. Ama bu birliktelik, sevdikleri insanların ölümüne sebep olabilir...

Sonsuza dek lanetlenmiş, karşı konulamaz bir şekilde baştan çıkarıcı ve kesinlikle çok ateşli savaşçılar... Karanlığın Efendileri...

En Karanlık Zevk serinin takipçilerini mutlu etmenin yanı sıra mutlaka yeni takipçiler de kazanacaktır.

Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

KitapGalerisi Facebook / KitapGalerisi Twitter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder