25 Şubat 2014 Salı

Bir Umut Daha

Bir Umut Daha, Nora Roberts tarafından yazılmıştır.http://kitapgalerisi.com'da %20 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. |  Epsilon Yayınları, Roman, 9789944827799, 392 Sayfa, Şubat/2014
Kitabın 218. ve 219. sayfalarından tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.

Ryder, Hope ile aralarındaki durumu tanımlayamıyordu. Tam olarak birlikte sayılmazlardı ama yalnızca arkadaş da değillerdi. Teyzesi Carolee aralarmdakini 'bir şey' olarak adlandırsa da durum bundan ibaret değildi.
Ama her şeye rağmen Ryder durumlarını gözden geçirdiğinde bundan hoşlandığını anladı.
Ancak garip şeyler yapıyordu; kamyonetini otelin önüne değil de Vesta'ya ya da spor salonun oraya park ediyordu. Birileri dikkatli baksa fark edilmeyecek bir durumları yoktu. Ve birileri her zaman dikkat ederdi. Yine de bu konuda çok açık seçik davranmak Ryder'a doğru gelmiyordu.
Ve belki de otele girdiğinde, merdivenlerden direkt üçüncü kata çıkması olayı biraz daha garipleştiriyor olabilirdi.
Bazı akşamlar aşağı kattan sesler duyuyor ve Hope gelene kadar MK ile birlikte Hope'un dairesinde oturuyorlardı.
Hope'un otelin işleyişiyle beklediğinden daha fazla ilgilendiğini fark emişti ama otelde çok fazla zaman geçiriyordu ve bunun sonucunda otelle daha fazla ilgilenmesi normaldi.
Her şeyin bu denli düzgün oluşu yine de Ryder'ı çok etkilemişti. Şaşırtıcı bir durum değildi aslında, Hope birçok açıdan etek giymiş Owen gibiydi.
Odaların rezervasyonunu telefonuyla alıyor, ofisindeki masaüstü bilgisayarda listelere dönüştürülmek üzere telefonundan kendisine notlar içeren e-postalar atıyordu. N&N'deki televizyon kumandası için yeni piller; W&B'ye daha fazla havlu; menfiler; ampuller. Bütün gün sayısız defa yukarı çıkıp aşağı inişini izlerken, her adımını kaydediyor, diye düşündü Ryder.
Tam düşündüğü gibi Hope listelerle yaşıyordu. Ve yine kardeşi Owen gibi yapışkanlı notlarla.
Hope konuklarla ilgilenirken, Ryder ne zaman onun odasına gitse birkaç yapışkanlı not bulurdu. Bira buzdolabında - buzdolabının kapısında asılı oluyordu, sanki buzdolabını açıp kendisi bulamazmış gibi. Eğer açsan sıcak makama var - fırının kapağında asılı olurdu, sanki Ryder'ın aklına bakmak gelmezmiş gibi.
Ama yine de onun ilgisini üzerinde hissetmek Ryder'ın hoşuna gidiyordu.
Onun kurallar konusunda katı olacağını sanmıştı -listeleri ve yapışkanlı notlarıyla yatıp kalkıyordu- fakat kurallarını esnetmiş, hatta bazı zamanlarda hepsini bir kenara atmıştı.
Hope'un kurallar koymasını ve... 'durumlarıyla' ilgili taleplerde bulunmasını beklemişti. 
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder