6 Ağustos 2014 Çarşamba

Sıcak

Sıcak, Maya Banks tarafından yazılmıştır. http://kitapgalerisi.com'da % 20 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. | Epsilon Yayınları, Roman, 9789944826747, 461 Sayfa, Temmuz/2014

Kitabın 158. ve 159. sayfalarından  tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.

Gabe'irı satış görevlisi kadını idare etmesini izlemek, Mia için şaşkınlık verici bir deneyim olmuştu. Gabe seçenekleri büyük bir kararlılıkla inceliyor, beğenmediklerini çabucak eliyor, beğendiklerini de hemen alıyordu.
Mia, daha önce kendisine giysiler aldığı ama kendisinin söz hakkının olmadığı bir alışverişe çıkmamıştı hiç. Bu çok garip ama aynı zamanda çok etkileyiciydi.
Gabe'in bir kadını nelerin heyecanlandırdığını çok iyi bildiği kesindi. Mia'nın orasını burasını açıkta bırakan giysiler giymesini istemediği de çok açıktı. Ama seksiliğe bir itirazı yoktu. İnsanın aklını başından alan kıyafetler seçmişti ve Mia bunları denemek için sabırsızlanıyordu. Ancak aralarında onun büyük açılışta giydiği elbiseyle kıyaslanabilecek hiçbir şey yoktu.
Gabe'in o gece giymesi için seçtiği elbiseyi nihayet denediğinde, fiyat etiketini gören Mia düşüp bayılacaktı neredeyse. Aynada yansımasına bakarken, etiketi gizlemeye çalıştı ama sanki etiketin üzerindeki fiyatı aydınlatan bir neon lambası vardı.
Yine de elbiseyi Gabe'e uzatmak zorundaydı. Elbise sanki üzerine dikilmiş gibi olmuş, vücut yapısına ve ten rengine çok yakışmıştı. Kırmızı kumaş kalçalarından itibaren daralıyor ve dizlerinin birkaç santim üzerinde bitiyordu. Kolsuzdu ama göğüs dekoltesi yoktu. Yalnızca kollarını açıkta bırakıyor, önünde ya da arkasında başka hiçbir yeri gözler önüne sermiyordu.
Mia hiç kırmızı giymezdi. Belki de çok... cüretkâr bulduğu için. Ama bu renk üzerinde muhteşem durmuştu. Göğüs dekoltesi olmadan da, yuvarlak hatlarını ortaya çıkaran elbiseyle çok seksi görünüyordu.
Zarif ve şıktı. Hoşuna giden bir görüntüydü bu. Kendini Gabe'in dünyasına aitmiş gibi hissetmesini sağlıyordu.
"Mia, görmek istiyorum."
Gabe'in sabırsız sesi prova odasını doldurdu. Mia onun kendisini satış alanında soymaya kalkmamış olmasına şaşırmıştı. Satış görevlisi kadın butiği Gabe ve Mia için kapatmıştı. İçeride onlardan başka müşteri yoktu. Gabe'in ödediği miktara bakıldığında, kadının onların isteklerini yerine getirmek için adeta çırpınması Mia'yı şaşırtmıyordu.
Prova odasının kapısını açtı ve tereddütle dışarı süzüldü. Gabe rahat koltuklarından birinde oturuyordu. Göz göze geldiklerinde, Gabe'in gözleri hemen beğeniyle parladı.
"Mükemmel," dedi. "Bu gece bunu giyeceksin."
Dönüp satış görevlisine işaret etti. Kadın koşarak yanlarına geldi.
"Bu elbiseye uyacak ayakkabılar bulun. Daha önce seçtiğimiz giysilerin yanında sizin hanımefendi için uygun olduğunu düşündüklerinizi ekleyip evime gönderebilirsiniz."
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder