6 Aralık 2013 Cuma

Korkusuz

Korkusuz, Tanja Heitmann tarafından yazılmıştır.http://kitapgalerisi.com'da %20 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. | Pegasus Yayınları, Roman, 9786053431275, 430 Sayfa, Kasım/2013



Kitabın 219. sayfasından tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.

Zor Kararlar
Aslında David'le birlikte kahvaltı yapıp evden çıktığından beri günü İyi geçmişti: Meta, ressam Camille'le birlikte galeriye geldiğinde, Sol çoktan gösterisine başlamıştı. Genç adam rahatsız edici mükemmellikteki endamıyla gerçek bir göz ziyafetiydi ve oranlan tamamen uyum içindeydi. Oval camlı siyah gözlüğü, hatları keskin olan yüzüne sanki onun için Özel olarak yapılmış gibi oturmuştu. Dar kesimli takım elbisesiyle tüm şıklığını iki kadına sergiliyordu. Koyu renk gözleri sevinçle parlayan genç adam onları görünce sanki özlemle yollarını bekliyormuş gibi, bir an gerçekten ellerini çırpınıştı.
Eve son haftalarda galeride şaşırtıcı biçimde az zaman geçirmeye ve kendini Rinzo'nun sağ kolu gibi görmeye başladığından beri, Meta inisiyatif kullanarak bu genç çocuğu üniversiteden çıkar çıkmaz işe almıştı. Eve'in züppe havasına karşı galeride acilen dengeleyici bir unsura ihtiyaç olduğundan, Sol'ün büyüleyici, hafif tutkulu doğası onu ikna etmişti. Ayrıca onun açıksözlülüğünü hem sanata hem de alıcı müşterilere karşı değerlendirmeyi de öğrenmişti.
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder