17 Haziran 2014 Salı

Aşka Teslim

Aşka Teslim, Sophie Jordan tarafından yazılmıştır. http://kitapgalerisi.com'da % 20 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. |  Pegasus Yayınları, Roman, 9786053432272, 302 Sayfa, Haziran/2014
Kitabın 164. ve 165. sayfalarından  tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.

Hiç istemese de Astrid'in altında yatan vahşi ve çılgın hali gözlerinin önüne geldi.
"Evet, ne demek istediğini anladım," Astrid'de dilkkatini çeken ilk özelliğin bu olduğunu düşünerek arkasını döndü. O lanet olası mesafeli duruşu, ışığın asla ulaşamadığı o cam gözleri. Ne kadar aptaldı, ışığın o gözlerde parladığını görmek istemişti, o parıltıyı oraya yerleştirmek istemişti.
"Onu yanımdan ayırmazdım."
"Bunu aklımda tutacağım."
Şef iri elini salladı. "Burada kaldığın sürece benden sadece misafirperverlik göreceksin."
"Teşekkür ederim." Griffin döndü ve salondan çıktı. Taş basamakları çıkarken odaya girdiğinde Astrid'in uyumuş olmasını diledi. Korkaklık olabilirdi ama onu şu an bakışlarına yerleşmiş bir ışıkla görmeyi hiç istemiyordu.
Ağır ahşap kapı iterek araladığında hiç ses çıkarmadı. Eşikte durarak dev dört direkli yatakta hareketsiz yatan bedeni inceledi.
Usulca yatarak yatağın etrafında dolaştı, onu daha iyi görebilmek için başını eğdi. Uyurken tam bir meleğe benziyordu, yüzü huzurluydu, kirpikleri beyaz yanaklarının üzerinde birer kömür lekesi gibi duruyordu. Alevlerin yarattığı ışık ,kürk yatak örtüsünün dışında kalan, bir mermer kadar zarif ve pürüzsüz omuzlarında büyüleyici gölgeler oluşturuyordu.
İçi burkuldu, daha önce onun gibi bir kadın görmediğini biliyordu. Ateş ve buz. Zarafet ve haysiyet. Darmadağınık bir halde ve yol yorgunu olmasına rağmen içinde bir şeyleri koparıyordu. Onu kendi dünyasında düşünemiyordu. Uygarlığın sınırındaki hayat onu değiştirirdi. Kırardı. Pek çok kadına yaptığı gibi. Gençliklerini çalıp kısa zamanda toprağın altına çekerdi. Bir küfür savurarak başını salladı. Neden böyle şeyler düşünüyordu? Onu yanında eve götürmeyecekti. Astrid de onunla gelmeyi düşünmüyordu zaten. İstese bile bunu yapmazdı. Ve istemeyecekti.
Yüzüne dokunmak için uzandı ve durdu. Elini indirdi, giysilerini çıkardı, masanın üzerinde duran tepsiyi görünce duraksadı, tabaklar kırılmıştı, yemeğin çoğu yenmemiş bir şekilde kırıkların arasında karmakarışık duruyordu.
Yeniden dönüp Astrid'e baktı, tepsiyi düşürmüş müydü fırlatmış mıydı? Düşürmüştür diye karar verdi. Frijit bir düşes asla öfkesine yenilip tabaklan kırmazdı. Hem zaten neden kendini kaybedecekti ki? Bir daha asla sevişmeyeceklerini bildirmiş, aralarında geçenleri yanlış olarak adlandırmıştı. Bir hata.
Ses çıkarmamaya özen göstererek yatağa, genç kadının yanına girdi ve tatlı bedeninin bir santimine bile değmemeye dikkat etti.
Kürkün altına göz atınca geceliğini giydiğini gördü. Örtüyü hızla indirdi, yastığın üzerine dağılmış olan altın sarısı saçlarına baktı, yüz hatlarını çok daha zayıf gösteren o sımsıkı topuzdan sonra bu büyük bir değişiklikti.
Parmaklarının yastığa yayılmış olan tutamlara dokunmasına izin verdi, bu kadar hafif bir dokunuş onu uyandırmazdı. Hüzünle gülümsedi. Siyah saçlı güzellere duyduğu tutkuya ne olmuştu?
Aklı Adelaide'a kaydı, hep evleneceği düşünülen kıza. En azından bir gün. Ailesi de bunu beklemişti. Griffın de onları hiçbir zaman bu fikirden caydırmaya uğraşmamıştı. Cesaretlendirme-mişti de. Komşuları olan Adelaide'm babası da aynı beklentiye sahipti.
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder