24 Temmuz 2014 Perşembe

Bitli Pileyboy

Bitli Pileyboy, Arzum Uzun tarafından yazılmıştır. http://kitapgalerisi.com'da % 30 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. |  Artemis Yayınları, Roman, 9786051425160, 433 Sayfa, Temmuz/2014
Kitabın 242. ve 243. sayfalarından  tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.

Kalbi boş bir kadından daha tehlikeli olan tek şey,
Kalbi kırık bir kadındır.
İkisinin de ne yapacağı hiç belli olmaz.

HASTALIK YÜZÜNDEN ARA VERDİĞİMİZ ALBÜM KAYITLARINA tam gaz geri dönmemizle işler bir nebze de olsa yoluna girmiş görünüyordu. Bana giren stüdyo parası hariç. Aksiliğin ne zaman geleceği ve senden ne götüreceği belli olmuyor. Yine de şükretmeliydim. Sesimin bu kadar kısa sürede geri dönmesi, gerçek bir mucizeydi.
Hürcan, tam da beklediğim gibi artık binbir bahaneyle bizle daha az görüşüyor, Luna ise bir yandan kayıtlara devam ediyor, diğer yandan da kişisel felaketine dört nala koşuyordu. Metehan, Luna'yı ele geçirmişti. Hem de çok uğraşmadan.
Teyzem'de Ogan ve Luna'yla eğleniyorduk. Sıradan bir geceydi. Richter ölçeğine göre dokuz şiddetinde deprem yaratıp kainatı tepemize indirebilecek kadar çok içtiğimiz herhangi bir gece. Kayıtlardan fırsat buldukça sürekli içiyorduk. Düşünmemenin başka yolu yoktu. Nefes alırken kalbe batan iğnelerin, eti acıtan boşluk duygusunun, yalnızlığın etkisini azaltmanın. Her içişimizde bir ip daha ko-puyordu; hem içimizde hem dışımızda,
Mesela bir önceki içişimizde Serra ve Luna, Teyzem'de barın üzerine çıkıp direk dansı yapmıştı. Hürcan o geceden sonra bizimle dışarı çıkmayı bırakmıştı. Serra'yı da kendimize benzetmemizden korkuyordu belki. Belki kendinden. Bizimle birlikte sürüklenmekten. Kaybolmaktan. Herkes aynı ölçüde güçlü değildir. Bazıları sürüklenirken boğulur. Bir taş ya da çalı parçası bulamaz kendine tutunacak. Yeterince iyi de yüzemez. Karayı asla göremez. Ölür. Ölmekten korktuğu için kimseyi suçlamayamazsın.
Ondan öncekinde, başka bir kulüpten Luna'yı sürükleyerek çıkarmak zorunda kalmıştım. Kapıda bana bağırıyordu. "Patronum değilsin! Özgürüm ben! İstediğimi yaparım!" Bıraksam yuvarlanacaktı. Ayakta bile duramıyordu. Bazıları kendini akışa bırakmayı, sürüklenmeyi, yuvarlanmakla karıştırır.
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder