31 Temmuz 2014 Perşembe

Dolce Vita

Dolce Vita, Aşkım Kapışmak tarafından yazılmıştır. http://kitapgalerisi.com'da % 20 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. |  İnkılap Yayınları, Kişisel Gelişim, 9789751034380, 206 Sayfa, Temmuz/2014
Kitabın 145. sayfasından  tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.
Binleriz, yüzbinleriz, milyonlarız, belki daha da fazlayız, artmaya da devam edeceğiz. Dünya, birimiz olsun ya da olmasın devam etti, ediyor ve edecek dönmeye!
Sen varsan da yoksan da değişmiyor. Senden önce yaratılmış yeryüzü ve bilmediğimiz yıllar kadar senin gelmeni bekliyor. Verdiği savaş, mücadele ve dönüşüm senin için, patlamalar, toz bulutları, yıkılıp yaratılma, her şey senin için.
Seni bu kadar hasretle bekleyen dünya, senin için, nefes alıp verebilmen için dönüşüme uğruyor. Misafiri için hazırlıklar yapıyor. Sen geliyorsun, sizler geliyorsunuz, bizler geliyoruz, hepimiz geliyoruz...
Gidenler gitti, gidiyorlar ve gideceğiz. Dünya haddini biliyor, gelen ve gidenlerle ilgilenmiyor. Verilen görevlerini yerine getiriyor. Senin doğmana ve ölmene üzülmüyor. Tek sevindiği şey, senin gelmen, dünya sadece o an'la ilgileniyor. Sana nefes, yiyecek, içecek, toprak, barınak vb. veriyor.
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder