8 Eylül 2014 Pazartesi

The Secret Günlük Öğretiler

The Secret Günlük Öğretiler, Rhonda Byrne tarafından yazılmıştır. http://kitapgalerisi.com'da % 30 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. |  Artemis Yayınları, Kişisel Gelişim, 9786051422435, 365 Sayfa, Eylül/2014
Kitabın 174. ve 175. sayfalarından  tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.
Her birimiz kendi hayatlarımızın yaratıcısıyız. Başka biri, farkında olarak aynı şeyleri istemedikçe başkalarının hayatında bir şey yaratarnayız. Örneğin biri iyileşmek istiyorsa, onun etrafındakiler güçlerini onun iyiliğini istemeye yöneltebilirler. Pozitif enerji o kişiye ulaşacaktır çünkü o da aynı şeyi istiyor. Bu enerji işte o zaman çok faydalı olacaktır.
'Yerçekimi Yasası'ndan kendimizden emin bir şekilde bahsediyoruz ama en az onun kadar muhteşem başka bir şeyi gözden kaçırıyoruz, düşünsel dünyadaki çekim yasası'nı. Maddeyi oluşturan atomları çekip bir arada tutan o muhteşem yasaya aşinayız. Yasanın gücünün bedenleri yere çektiğini, dönen dünyayı yörüngesinde tuttuğunu biliyoruz. Ancak biz, hayatımızı cennete çeviren ya da mahveden isteklerimizi ya da korkularımızı çeken o inanılmaz yasaya gözlerimizi kapatıyoruz.
Düşüncenin mıknatıs gibi bir çekim gücü olan bir kuvvet olduğunu - enerjinin ortaya çıkışı - anlayınca anlamadığımız birçok şeyin nedenini ve nasılını kavrayabileceğiz."
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder