2 Eylül 2014 Salı

Vampir Günlükleri Kurtuluş Vol.1 Görünmeyen

Vampir Günlükleri Kurtuluş Vol.1 Görünmeyen, L. J. Smith  tarafından yazılmıştır. http://kitapgalerisi.com'da % 30 İndirim ve aynı gün kargoya teslim avantajıyla alabilirsiniz. |  Artemis Yayınları, Roman, 9786051425252, 275 Sayfa, Eylül/2014
Kitabın 166. ve 167. sayfalarından  tanıtım amaçlı alıntı yapılmıştır.

Trinitynin Darlene'le paylaştığı motel odasında görünürde tek bir ipucu bile yoktu. Oda küçük ve kasvetliydi. İçeri güçlükle sığınışlardı. Jack'le Darle-ne Trinity'nin eşyalarını karıştırırken, Stefan ve Elena mobilyaları aradı. Zander'la Shay vakitlerinin çoğunu küçük mutfakta etrafı koklayarak geçirdi. Meredith de Trinity'nin silah koleksiyonunu incelemeye aldı.
Diğerleri korulukta ve kasabada devriye geziyordu. Sürü hassas burunlarıyla onları Trinity'ye götürecek bir ipucu yakalamaya çalışıyordu. Matt henüz gelmemişti. Jasmine'i bırakıp dönüş yoluna geçmiş olmalıydı.
Gezgin avcıların hayatı buymuş demek, diye düşündü Meredith. Yaşlıların izini sürerken o da Stefan'la seyahat etmişti, ama yalnızca birkaç günlüğüne. Bu oda farklıydı. Dayanıklı ve doğal renkli kıyafetlerden kılıflarında özenle saklanan silahlara dek her şey bir spor çantaya kolaylıkla sığardı. Bunlar hayatını yollarda geçiren bir kızın eşyalarıydı.
Meredith elini kılıflardan birine uzattı, içinde Trinity'nin yedek palası vardı. Sapı kullanılmaktan aşınmıştı.
"Buraya uğradığını sanmıyorum," dedi Darlene komodini karıştırarak. Yüzünde endişe çizgileri belirmişti. "Giysileri bıraktığı gibi duruyor."
"Burada da bir şey yok," dedi Jack çalışma masasından. "Sizce ailesinin yanına gitmiş olabilir mi? Belki de kan kaybından aklı karışmıştır."
Darlene gözlerini Trinity'nin tek tük eşyasına dikerek kafasını iki yana salladı. "Annesiyle babası birkaç yıl önce bir vampir saldırısında öldü. Onlardan başka kimsesi yoktu."
Stefan ellerini Trinity'nin döşeğinin altına sokmuştu. Kısacık bir an duraksadı ve bu, Meredith'in gözünden kaçmadı. Vampirlerin masum insanları öldürmesi onu derinden sarsıyordu. Stefan kendi de bir sürü canavar öldürmüş, pek çok kez hepsinin hayatını kurtarmıştı. Yine de kendi türüyle ilgili pişmanlıkları yakasını bırakmıyordu. Stefan olduğu şey yüzünden kendini asla affetmeyecek, diye düşündü Meredith.
Elena elini Stefan'ın omzuna koyup Jack'e döndü. "Sizi eski arkadaş sanıyordum."
Bu kitabı KitapGalerisi'nden bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder